Ο κανόνας 10 λεπτών για διαπιστευμένα ψηφιακά φαρμακεία – Εθνική Ένωση … – Φουσκωτό

Πίνακας περιεχομένωνΤο έξυπνο τέχνασμα του καναδικού φαρμακείου – πιστοποιημένο online φαρμακείο Canada για το οποίο κανείς δεν μιλάειΦανταπόκριση για τις αναφορές καταναλωτών: Οι εξοικονόμηση μπορεί να είναι σημαντικές με το διαδίκτυο …Η καλύτερη στρατηγική για χρήση για αναφορές καταναλωτών: Οι αποταμιεύσεις μπορεί να είναι σημαντικές με το διαδίκτυο …

Το φαρμακείο επεξεργάζεται την παραγγελία σας. Στην αναζήτησή σας για φαρμακεία σε απευθείας σύνδεση, μπορεί να σας προσελκύσει να κοιτάξετε σωστά σε ξένα φαρμακεία, εν μέρει από τη φήμη τους στο διαδίκτυο ως ουσιαστικά πιο προσιτές επιλογές. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η λήψη φαρμάκων από ένα φαρμακείο έξω από το u.μικρό

4 απλές τεχνικές για τις υπηρεσίες φαρμακείων – Kaiser Permanente

Το FDA εκτιμά ότι μόνο το 3% των on-line φαρμακείων συμμορφώνεται πραγματικά με τις νομοθεσίες του κρατικού φαρμακείου, ενώ το NABP διαπίστωσε ότι το 95% των ιστότοπων Διαδικτύου που πωλούν συνταγογραφούμενα φάρμακα ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο στο διαδίκτυο το κάνουν παράνομα. Η Nelly Conte, δάσκαλος στο Κολλέγιο του Πουέρτο Ρίκο και ένας φαρμακολόγος με άδεια χρήσης με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στα φαρμακεία της περιοχής, συζήτησαν ότι ενώ στις ΗΠΑ όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα περνούν από έναν έλεγχο ποιότητας που αναγνωρίζεται ως μεγάλες θεραπείες κατασκευής (GMP), φαρμακεία που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το NABP δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πληρούν αυτές τις απαιτήσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η αγορά από ξένα φαρμακεία μπορεί να δυσκολευτεί να αποκτήσει οποιοδήποτε είδος νομικού μέτρου εναντίον τους, με την ευκαιρία να αποτύχει κάτι με τα φάρμακά σας. Όπως μας ενημέρωσε ο Conte, “Όλες οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των γενικών επιχειρήσεων, πρέπει να έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο, έτσι ώστε σε περίπτωση αξίωσης να προσφέρεται ασφάλιση για να απαντήσει.

Ανεξάρτητα από αυτό, όλα τα legit online φαρμακεία έχουν στην πραγματικότητα μια εγγεγραμμένη φυσική διεύθυνση όπου εκτελούν τις εταιρικές τους καθώς και τη διανομή των επιχειρήσεων της εταιρείας. Επικεντρώσαμε στην επιλογή φαρμάκων που έχουν σφραγίδα NABP εξουσιοδότησης, μαζί με απλούς ιστότοπους και επίσης αναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας. Εμείς επίσης φροντίσαμε να επιλέξουμε εκείνους που παρέχουν παράδοση σε όλες τις 50 πολιτείες.

Προτείνουμε αυτές τις 5 εταιρείες για το 2020: ένα βασιζόμενο στο όνομα που παρέχει ευκολία πρόσβασης και προσιτές επιλογές φαρμάκων με πρόσθετα οφέλη για τους συμμετέχοντες. Παρέχει δελεαστική συσκευασία και επίσης εύκολο να περιηγηθείτε σε εφαρμογές για να κάνετε τη διαδικασία λήψης του φαρμάκου σας απλούστερο. Ειδικά προσαρμοσμένες υπηρεσίες για άτομα με χαμηλότερο εισόδημα με κατάλογο πάνω από 400 προσφερόμενα φάρμακα.

Εξειδικευμένη φροντίδα με αναγνωρισμένη βοήθεια πελατών. Μπορεί να γνωρίζετε την Costco ως έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους στην Αμερική, αλλά είναι επιπλέον μεταξύ ενός από τα πιο οικονομικά φαρμακεία στο έθνος. Επίσης καλύτερα, η ιατρική της φαρμακοποιίας Costco δεν περιορίζεται στα μέλη της Costco, έτσι ώστε κάθε άτομο να κερδίσει από τα μειωμένα ποσοστά του.

Μερικές ιδέες για τα καλύτερα φαρμακεία σε απευθείας σύνδεση – Πολύ Υγεία που πρέπει να γνωρίζετε

Καταλάβετε ότι θα πρέπει να είστε μέλος της Costco για να συμμετάσχετε στο CMPP και θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της πληρωμής του copay της ασφάλειάς σας ή του πλήρους έκπτωσης του κόστους CMPP. Από την πλευρά υποστήριξης πελατών, η Costco έχει μια ζωντανή online συνομιλία όπου μπορείτε να μιλήσετε με φαρμακευτικές επαναλήψεις. Μπορείτε επιπλέον να καλέσετε καθ ‘όλη τη διάρκεια των άμεσα διαθέσιμων ωρών εξυπηρέτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Add to cart